Individuele sessies

Mijn trajecten zijn erop gericht jou weer te laten floreren. Je leert dat de klachten die je hebt een signaal zijn van iets, en wanneer je daar naar kunt luisteren kun je de klacht letterlijk oplossen in plaats van er tegen te blijven vechten. Je leert weer contact te maken met je lichaam en intuïtie en die als raadgever te gebruiken. Zodat je haarfijn kunt aanvoelen wat goed is voor je, waar je blij van wordt en welke stappen jij te zetten hebt om van je problemen af te komen. Ik werk veel vanuit de positieve psychologie en mindfulness, gecombineerd met cognitieve gedragstherapie en lichaamsgerichte therapie.  

Mijn individuele trajecten zijn in principe online, via videobellen. In overleg zijn wandelsessies in Utrecht ook een optie, of op een locatie van jouw keuze in de buurt van Utrecht centrum.

Samen met jou kijk ik in het eerste gesprek naar waar je precies tegenaan loopt, wat je wil bereiken en wat hiervoor nodig is. In de vervolggesprekken gaan we hiermee aan de slag. Ik ga graag de diepte in met je, maar altijd met een praktische vertaalslag naar je dagelijkse leven. Zodat je inzichten die je opdoet direct kunt gebruiken binnen je dagelijkse leven. Dit doe ik onder andere door met oefeningen te werken. Omdat het uiteindelijke doel is dat jij je eigen coach kunt zijn 🙂

“Make the most of yourself....for that is all there is of you.” ― Ralph Waldo Emerson

GRATIS KICKSTART SESSIE​

Ik vind het ontzettend belangrijk dat je een goede klik voelt met mij, anders werkt een traject namelijk niet. Daarom snap ik dat je graag eerst een keer wil kennismaken voordat je ja zegt.
Om die reden heb ik twee keer per maand een kosteloze kickstartsessie. In deze online sessie van 30-45 minuten kijk ik samen met jou naar waar je precies in vastloopt, wat je anders zou willen en wat je nodig hebt om daar te komen. Ik geef je een inzicht en/of een tip mee waar je direct zelf mee aan de slag kunt. Wil je gebruik maken van deze kickstart sessie? Vul dan het contactformulier in en vermeld de kickstart er bij 🙂

Praktische informatie

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt. Ik heb hieronder een aantal mogelijke vragen beantwoord. Voel je vrij me een bericht te sturen via mail of WhatsApp, of te bellen als je nog andere vragen hebt. Ik beantwoord ze graag! 


Het eerste gesprek (intake) is 60 minuten. 

Vervolgsessies duren 45 minuten.

Het tarief is €90,-  per sessie. Het is ook mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen voor 5 gesprekken. De kosten hiervan zijn 425 euro. 

Ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Dit is een bewuste keuze. De behandeling wordt dus niet door je zorgverzekering vergoed.  

Het kan ook een mogelijkheid zijn om je werkgever (een deel van) de kosten te laten vergoeden. Dan gelden de zakelijke tarieven van €110,-  per sessie

  • Je eigen risico wordt niet aangesproken;
  • Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig;
  • Er hoeft geen sprake te zijn van een diagnose om in behandeling te kunnen;
  • Je bent volledig vrij in de keus van het behandeltype en de behandelduur;
  • Je privacy is 100% gewaarborgd, derden hebben geen inzicht in jouw dossier.
  • Het traject kan beter op maat worden gemaakt omdat ik niet gebonden ben aan de voorschriften en werkwijze van zorgverzekeraars. 

Ja, dat kan. Zo lang je meer dan 24 uur van te voren laat weten dat je wil verzetten of niet kan komen is dit kosteloos.
Indien je korter dan 24 uur voor de afspraak afmeldt of niet komt opdagen wordt er €45,-  in rekening gebracht. 

Nee hoor! Mijn ervaring is dat het soms een beetje wennen is, maar als je het wat vaker doet dan is het net zo natuurlijk als face 2 face. Ook via videobellen is het mogelijk om te ‘voelen wat er speelt’. Het kan extra veilig voelen dat jij in je eigen vertrouwde omgeving zit & je hebt geen reistijd. Een voorwaarde voor een goed gesprek is wel een stabiele internetverbinding. 

Wanneer je mij een bericht stuurt neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een korte vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek stel ik je wat vragen zodat ik kan inschatten of ik iets voor jou kan betekenen en we kijken samen of er sprake is van de bekende ‘klik’ om samen verder te gaan. 
Wanneer dit goed zit, begint het traject met 1  intake sessie. Bij de intake stel ik je vooral heel veel vragen om zo helder mogelijk te krijgen waar je tegenaan loopt en waar je graag naar toe zou willen werken. Je kunt ook denken aan vragen over welke eigenschappen jij van jezelf bezit die je hierin kunnen helpen of belemmeren en of er situaties in je omgeving zijn die voor (extra) stress zorgen bij je. 
We stellen na de intake in overleg een plan op en daarna gaan we aan de slag met de uitvoering hiervan. Tijdens het traject evalueren we regelmatig om te checken of we nog de juiste koers varen. Uiteraard ben je vrij het traject te stoppen op elk gewenst moment.