Hello intuïtie!
Leer leven vanuit je gevoel.

En ontdek waar je werkelijk gelukkig van wordt.

Hello intuïtie!
Leer leven vanuit je gevoel.

En ontdek waar je werkelijk gelukkig van wordt.

Zit jij vaak vast in je hoofd en weet je niet meer wat je diep van binnen echt wil?

Deze online training leert  je stap voor stap om uit je hoofd te komen en  in contact te komen met je intuïtie. 
Je krijgt meerdere praktische manieren aangereikt waarmee je dit kunt oefenen. 

Je leert: 

Deze online training is geschikt voor jou als:

Hoe harder je probeert te zoeken naar een oplossing hoe meer je vast komt te zitten in je hoofd en hoe ongelukkiger je je gaat voelen. Je raakt jezelf steeds meer kwijt en herkent de persoon die je vroeger was soms niet meer. 

Door meer naar je intuïtie te luisteren kom je dichter bij jezelf. Je leert jezelf beter kennen en gaat leven vanuit flow. Je zorgt beter voor jezelf, voelt welke keuzes voor jou de juiste zijn. 

We gaan de diepte in maar op een zeer praktische en doeltreffende manier, waarbij je zowel op gedragsniveau als gevoelsniveau aan de slag gaat.

Zodat je direct zelf gaat ervaren hoe jouw intuïtie voelbaar is en je patronen kunt ontwikkelen om meer vanuit je hart en minder uit je hoofd te gaan leven

Meral websize-35

Mijn verhaal

Jarenlang zat ik zelf vast in mijn hoofd. Ik voelde totaal niet meer wat goed voor me was, waar mijn grenzen lagen of wat ik nodig had. Ik was mezelf kwijt geraakt en paste me altijd aan, aan hoe ik dacht dat ik moest zijn. Ik was niet authentiek, mensen kenden de versie van mij die ik liet zien, maar kenden me niet ècht. Dat voelde eigenlijk ontzettend eenzaam.

Ik heb vele jaren geworsteld en ben bij diverse therapeuten geweest die mij niet echt konden helpen met hun goedbedoelde adviezen. Pas toen ik leerde om naar mijzelf te luisteren, kwam er een keerpunt.

Ik leerde stil te staan bij wat er van binnen in me om ging, om niet weg te drukken wat ik voelde en te delen wat ik wel en niet wilde. Stap voor stap oefende ik om hier naar te luisteren en handelen. 

 Ik kwam er steeds meer achter waar ik plezier en voldoening van kreeg.Ik werd opener en authentieker. Ik ging mijn angsten aan in plaats van alles te vermijden. Het gevolg was dat mijn zelfvertrouwen groeide, mijn relaties verdiepten en mijn kijk op de wereld in positieve zin veranderde.

Nadat ik deze transformatie doormaakte kwamen er steeds meer positieve ervaringen op mijn pad. Ik merkte dat wat ik ging uitstralen, ik ook aantrok! 

 

Ik heb ruim 10 jaar werkervaring als psycholoog in verschillende organisaties en mijn eigen praktijk. Door de grote diversiteit aan klachten en mensen die ik heb mogen helpen weet ik inmiddels wat werkt en wat niet. 

Wil jij ook leren hoe je meer intuïtief kan leven?

Your Life is a Result of Your Choices. If You Don’t Like Your Life, It’s Time to Make Some Better Choices.

In deze training ga je dat stap voor stap leren!

Dit kun je verwachten:

Praktisch

Ga aan de slag met praktische tools om  meer in contact te komen met jouw intuïtie. 

Kritische stem

Leer hoe je minder last kunt hebben van die kritische stem in je hoofd die zo vaak in de weg staat om naar je intuïtie te luisteren

Keuzes maken

Leer hoe je keuzes kan maken vanuit je hart. Je hoeft niet langer buiten jezelf op zoek naar antwoorden. 

Grenzen

Leer voelen wat jouw lichaam je vertelt, waar jouw behoeftes en  grenzen liggen,  wat je verlangens zijn. 

Zelfvertrouwen

Vergroot je zelfvertrouwen door dat je beter leert wie jij werkelijk bent en waar je gelukkig van wordt. 

Vanuit huis

Je kunt de training gewoon thuis volgen wanneer het jou uitkomt. De oefeningen zijn zo gemaakt dat je ze makkelijk in je dagelijkse leven kunt integreren. 

Nadat ik leerde om naar mijn intuïtie te luisteren veranderde mijn leven.

daarom heb ik besloten om mijn kennis te bundelen in de online training

Hello, intuïtie! Leer leven vanuit je hart

Door deze training leer je beter afstemmen op jouw intuïtie. Hierdoor ben je in staat keuzes te maken vanuit je hart.
Je bent in staat te voelen wat werkelijk goed voor je is, waar je nou echt gelukkig en blij van wordt.

Dit is niet zomaar een online training! Deze training is uniek; boordevol praktische oefeningen, persoonlijke lessen en vol met support zodat je er het meeste uit kunt halen!

7 wekelijkse lessen en oefeningen

Wetenschappelijk onderbouwde theorie en super praktische en concrete oefeningen zodat je snapt hoe het zit en dit direct in de praktijk leert toepassen.

Persoonlijke support en accountability

Begeleiding en aanmoediging van een professional. Ik check elke week bij je  hoe het gaat en sta voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt. 

Persoonlijke voorbeelden

Theorie is leuk, maar door echte voorbeelden gaat het pas leven. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen omdat ik weet dat het jou verder kan helpen. 

Een ingesproken meditatie

Speciaal voor deze training heb ik een meditatie ingesproken. Een exclusief bestand, alleen bestemd voor deze training. Gericht op beter contact maken met je intuïtie. 

Een werkboek

In een werkboek wat je online of offline kunt gebruiken staan alle opdrachten nog eens helder uitgelegd met ruimte om ze te beantwoorden. Zo heb je alles bij elkaar. Het werkboek bevat inspirerende quotes om je net dat beetje extra te geven. 

Een bonus week over intuïtief eten

In deze module leer je wat intuitief eten is, hoe dit mij heeft geholpen in het herstel van mijn eetstoornis en twee oefeningen om je huidige relatie met eten te veranderen en een eerste stap te zetten naar intuïtief eten.

Kortom, alles wat ik de afgelopen 10 jaar heb geleerd
om vanuit mijn hart en intuïtie te leven deel ik in deze training!

""Mijn leven is zo veranderd sinds ik een traject heb gevolgd bij jou! Je enthousiasme, eerlijkheid en openheid werkten aanstekelijk. Ik had het gevoel alsof ik altijd mezelf kon zijn bij jou en daardoor kon ik ontdekken wat ik nodig had om weer blij te zijn met mijzelf en mijn leven. Je sloot altijd aan bij wat ik nodig had en liet me op mijn eigen tempo mijn eigen proces doorlopen. Dat heeft me ontzettend veel vertrouwen gegeven. Ik ben je dankbaar dat je er voor mij was in een periode die niet makkelijk was maar wel veel heeft opgeleverd!"

- Jennifer, 28 jaar-

Inhoud programma

In deze week ga je direct de eerste stappen zetten om te leren luisteren naar jouw innerlijke stem. Bovendien leer je alles over wat intuïtie nou precies is en hoe het werkt. Je wordt een expert! 

In deze week leer je wat de grootste belemmering is om in contact te komen met je intuïtie. Uiteraard krijg je handvaten en killer-oefeningen die jou helpen hier minder last van te hebben. 

In deze weken gaan we de diepte in en krijg je maar liefst drie verschillende manieren aangereikt om meer naar je intuïtie te leren luisteren. 

We doen dit aan de hand van mediteren, lichamelijke signalen leren herkennen en aan de hand van spelen met creativiteit (ook als je niets hebt met mediteren, vindt dat je niet creatief bent of het lastig vindt om je lijf te voelen. We bouwen alles stap voor stap op. 

Je ontdekt door deze totaal verschillende manieren welke het beste bij jou past.

 

Eindelijk eens leren hoe je met keuzestress om gaat? In deze week ga je hiermee aan de slag! Je leert keuzes maken vanuit je intuïtie in plaats van kiezen uit angst. Of vanuit je hoofd of omdat je omgeving vindt dat het de beste keuze is. Je leert hoe je je huidige patroon van kiezen kunt doorbreken en hoe je werkelijk vanuit je hart keuzes kunt maken. 

Deze week leer je hoe jij jouw leven kunt veranderen door meer naar je intuïtie te luisteren. Je leert wat je verlangens en dromen zijn.

Ik weet dat geld aan jezelf uitgeven niet makkelijk is. Vooral niet wanneer je je onzeker voelt en over alles twijfelt! 

Uit ervaring weet ik het volgende in elk geval zeker: 

 • Elke keer dat ik ervoor kies in mezelf te investeren levert het me iets op!  Soms direct, soms pas later. Omdat het even duurde voor dat ik het kon toepassen of werkelijk snapte. Maar altijd leidde het tot groei en ontwikkeling van mezelf. 

 • Je verdient het om vanuit je hart te leven, om weer op jezelf te vertrouwen en je niet langer te laten leiden door twijfels en angsten. Je verdient het om JA te zeggen tegen jezelf. 

 • Wat ik je in deze training leer heeft mij jaren gekost om te leren en zelf te kunnen. Ik wil jou die lange weg besparen. Mijn wens voor jou is dat je sneller dan ik je dromen en verlangens weer kunt voelen en mag gaan waarmaken. 

Meral

"Met dank aan Meral leerde ik om dichter bij mijn gevoel te komen en hier steeds meer op te vertrouwen."

Praten was voor mij nooit een probleem. Ik snapte altijd prima hoe het in elkaar stak en kon analyseren als de beste. Toch bleef ik vastzitten in mijn patronen en ging ik me niet beter voelen. Met dank aan Meral leerde ik om dichter bij mijn gevoel te komen en hier steeds meer op te gaan vertrouwen. Daardoor kwam ik er achter dat ik zelf eigenlijk heel goed wist wat ik moest veranderen in mijn leven om me beter te voelen. Ik vond de manier waarop Meral verder keek dan de klachten waar ik last van had, maar mij echt als persoon zag heel er fijn. 

 

-Sara, 31-

 

Stel je eigen geluk niet uit.
Er is geen beter moment dan nu om van start te gaan. 

Online training hello, intuïtie!

€ 17,99

 • Price:
 • American Express
  Discover
  MasterCard
  Visa
  Supported Credit Cards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
   
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.