Foto gemaakt door Emmily B. Fotografie

Lees een klein stukje van mijn verhaal

Mijn naam is Meral. Ik ben positief, enthousiast, eerlijk en heb een passie voor zelfontwikkeling die ik graag met anderen deel. 

Ik ben opgeleid als psycholoog aan de Universiteit van Utrecht. Daarna heb ik de post academische opleiding tot sportpsycholoog gevolgd.
Ik heb de afgelopen 10 jaar in meerdere organisaties gewerkt in de Basis GGZ en de specialistische GGZ met zeer uiteenlopende klachten.

Van mijn pubertijd tot halverwege mijn studietijd heb ik een eetstoornis gehad. Mijn zelfbeeld was negatief, ik schaamde me zo voor mijn klachten dat ik er met niemand over durfde te praten en ik voelde me jarenlang somber en angstig. Het herstelproces heeft me veel geleerd over wie ik ben als mens en waar mijn kwetsbaarheden en krachten liggen.

Mijn eigen ervaring in het worstelen met jezelf en mijn werkervaring hebben geleid tot een persoonlijke, open en gelijkwaardige manier van contact maken in mijn behandelingen. De relatie met jou als client staat daarom centraal. 

In mijn werkwijze maak ik gebruik van diverse behandeltechnieken. Mijn achtergrond  is in de cognitieve gedragstherapie, maar  ik werk veel vanuit de positieve en oplossingsgerichte psychologie  en ook met mindfulness.  

Ik geloof dat alle wijsheid om ons zo optimaal mogelijk te voelen en te gedragen al in ons zit (zelfhelend vermogen), maar dat we het soms verleerd zijn om te voelen wat we werkelijk nodig hebben. En hier af en toe wat hulp van buitenaf bij nodig hebben. Daar is niks mis mee! 

Ik nodig je graag uit om samen op onderzoek uit te gaan naar wat jij op dit moment nodig hebt. 

 

Meral gaf mij het gevoel dat ik er mocht zijn .

Ik heb Meral als therapeut en persoon erg prettig ervaren. Ze gaf mij het gevoel dat ik er mocht zijn met al mijn onzekerheden en ervaringen. Ze bood een luisterend oor, maar was ook zeker niet bang om af en toe te confronteren; iets waarmee ze aansloot op hetgeen wat ik op dat moment nodig had. Bedankt dat je een stukje met mij mee gelopen bent in mijn proces!

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen?