Het zelfbeeld traject.

Een intensief één op één programma van 10 weken om jouw zelfbeeld te verbeteren van binnen naar buiten. ​

  • Al langere tijd ben je structureel ontevreden wanneer je in de spiegel kijkt

 

  • Misschien schaam je je zelfs voor je uiterlijk

 

  • Vaak voel je je minder dan anderen
  • Je vindt het moeilijk om naar jezelf te kijken in de spiegel of op foto’s en vermijdt dit het liefste

 

  • Je verlangt er naar tevreden te kunnen zijn met wie je bent en hoe je eruit ziet

 

  • Je wil graag meer connectie met je lichaam

Tijd voor actie!

 

Met het zelfbeeld traject gaan we samen aan de slag om jouw blik op jezelf te veranderen. Want het is niet de buitenkant waardoor je zo’n last hebt van een negatief oordeel, maar het is de manier waarop je kijkt en oordeelt over jezelf.

Door een unieke combinatie van coachingsessies, huiswerkopdrachten een spiegelsessie en fotoshoot leer je om positiever naar jezelf te kijken en jezelf van binnen en van buiten op waarde te schatten. 

Wat gaan we doen?

Sessie 1

We duiken er gelijk in: we starten het traject met een fotoshoot.

Wat gebeurt er als je voor de camera staat? Wat kom je tegen van jezelf, welke oordelen worden geactiveerd? We staan stil bij je negatieve zelfbeeld en gaan ook je  gewenste positieve zelfbeeld formuleren.

Sessie 2

We bespreken de foto’s van de vorige sessie na.

In deze sessie staan de positieve aspecten van jou centraal en het effect van gedachten op je blik. 

Sessie 3


Welk nieuw gedrag hoort bij een positiever zelfbeeld? Wat zou je anders doen, waarin zou je je niet meer laten tegenhouden door je negatieve opvattingen?

sessie 4

Deze sessie is een spiegelsessie. Wat gebeurt er als je in de spiegel kijkt? We staan stil bij jouw blik en ik geef je terug wat ik zie. Wat gebeurt er als je van binnen je focus verandert en met mildheid kijkt in plaats vanuit je kritische stuk?

sessie 5

Nabespreken van de foto’s en afronding traject: welke tools heb je geleerd en kun je blijven gebruiken in de toekomst?

LIve coaching

Alle sessies zijn live: In totaal ontvang je ruim 7 uur coaching. Na elke sessie krijg je een of twee opdrachten mee naar huis om in de tijd tussen de sessies mee te kunnen oefenen. Verandering vereist actie, daarom word je flink aan het werk gezet 🙂 

Meral, je hebt me geleerd om mezelf te zien voor wie ik ben. Dat mijn negatieve oordeel niets te maken heeft met mijn gewicht of looks, maar met mijn eigen overtuigingen over mezelf. Hierdoor ben ik in staat geweest anders naar mijzelf te leren kijken. Ik ben nu veel minder kritisch op mezelf, zie mijn positieve punten meer en durf mezelf meer te laten zien. Je warme en onveroordelende manier van luisteren, maar ook je kwetsbaarheid hebben me geholpen om dit aan te gaan op mijn eigen manier. Ik wil je heel erg bedanken, ik ben blij dat ik deze stap heb gezet!!

- Malou, 33 jaar-

Het resultaat?

Ben jij klaar om jezelf in de spiegel aan te kijken en eindelijk eens blij te zijn met wat je ziet?

Het volledige traject voor maar €697,-